mnoge interesuje
Pogledajte šta stjuardesa radi sa otvorenim šampanjcem nakon leta: Pojavio se snimak na kojem se sve jasno vidi
Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je privukao mnogo pažnje
Stjuardesa Adrijana Kinč redovno deli detalje iz svog života sa 17.000 pratilaca na Instagramu, a nedavno je otkrila šta se radi s preostalim šampanjcem nakon leta.
Mnogi gledaoci su, najblaže rečeno, bili šokirani saznanjem, prenosi New York Post.
“Danas ću vam otkriti jednu tajnu”, napisala je Adrijana i prikazala kako preostali šampanjac prosipa u slivnik!
“Na kraju svakog leta prosipamo sadržaj iz otvorenih boca, tako da se više ne može iskoristiti”, naglasila je.
Stjuardesa je otkrila da nove boce otvaraju neposredno pre nego što ih ponude putnicima.
Na pitanje koji šampanjac se služi u biznis klasi, odgovorila je:
“To su Moët & Chandon i Veuve Clicquot Yellow Label Brut. Našim putnicima uvek nudimo penušavi i sveže otvoreni šampanjac”.
Bonus video:
(Espreso/Telegraf/S.K./prenela:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!